Niin se jälleen vuosi yllättäen vaihtui. Joulukin meni aivan hujauksessa. Lunta oli sentään sen verran, että jotenkin sai joulutunnelmaa viriteltyä.

Mutta onhan tässä toki muutakin aikaan saatu. Ennen joulua pääsin tekemään yritykselle tilauksesta joululahjat, jotka olivat juustokakkuja tänä vuonna.

 

Juustokakut on tehty piparipohjaan, jossa päällä vanilja-kanelinen täyte ja kiilteenä kerma-fariinisokeri päällinen. Tämän nappasin lähes suoraan Kinuskissan ohjeista. Ja ehkä omasta kokemuksestani - tai ennemmin makumieltymyksen perusteella, kiille ei tuollaisenaan toimi. Turhan äklö..joten seuraavissa kakuissa tulikin se jätettyä pois tai ainakin tekisin muutamia muutoksia.

Jouluksi tuli toki omaankin pöytään tehtyä juustokakkua, mutta taisi olla sen verran kiireisiä syöjät, ettei kerenny edes kuvaa napsasemaan kun oli kakkulautanen jo tyhjä

Tänään sain kunniakseni tehdä pienelle prinsessalle 1v kakun. Ja tällä kertaa kakusta kuvia vaiheineen.

5 munan vaalea sokerikakkupohja.

Kakun kahteen väliin kermainen täyte, johon upotettuna vadelmia. Sekä yhteen väliin valkosuklaamousse.

Kakku täytteineen odottelee kreemin saamista päälle.

Tässä valmis kokonaisuus. Kakku sai päälleen mansikkaisen kreemin ja siihen marsipaanikuorrutuksen. Sivussa koristaa marsipaani-sokerimassa ruusu ja päällä samoista aineksista kruunu. Teksti tällä kertaa vapaalla kädellä tehty pikeerikirjoitus.

Oikein ihanaa syntymäpäivää pienelle neidille ja kiitokset vanhemmille!!!