Sain ylellisen kunnian tehdä vanhalle ystävälle hänen ja tuoreen aviomiehen hääjuhlaan kakun. Loppujen lopuksi morsiammella ei juurikaan toiveita kakun suhteen ollut, kuin saada kakku. Sain siis vapaat kädet tämän suhteen. Väri teemana olivat valkoinen, harmaa ja musta. Tämän pohjalta halusinkin kakun toteuttaa. Samalla halusin kokeilla myös jotain uutta ja ehkä erilaistakin. Lopputulos ei tosin nyt niin kovin erilainen ollut, mutta kakun teko oli kaikesta huolimatta suuri kokemus.

Kaiken tämän lisäksi, että kakku tulee olemaan kahvipöydän kohokohta, haasteeksi koitui ehkä jopa pieni painekin...Häät nimittäin kuvattiin Satuhäät ohjelmaan ja jakso tullaankin esittämään tammikuussa 2014!!!

Kakku oli mitoitettu noin 50 henkilölle. Kakun sisälle täytteeksi tuli vaniljainen mousse, jonka seassa oli valko-ja maitosuklaa rouhetta. Täyte oli muutoin ihan hyvä, mutta sain siitä turhankin vaniljaisen omaan makuun :/ Kuorrutteena kakussa oli sokerimassa ja koristeet olivat kukkamassasta ja sokerimassasta, koristelugeeliä ja hopea sprayta.

IMG_7458-normal.jpgIMG_7453-normal.jpgIMG_7455-normal.jpg

Suurenmoiset onnittelut tuoreelle, kauniille hääparille M & P

IMG_7472-normal.jpg