Tuntuu, että kevät tuli ja meni. Vaan ei kesä seurannut perässä

Rauhallisempaa on ollut nyt leivonnaisten ja kakkujen suhteen. Työt on hyvin pitäneet kiireisenä, joten siinä vain syy. Pari kakkukuvaa on kuitenkin saatu aikaan, syntymäpäiväkakku ja kotiväelle mustikkapiirakkaa.

Tässä kakussa pääsin kerrankin kokeilemaan ihan oikeasti maalaustaitojani. Päällinen on tehty marsipaanista, johon ilmestyi Hevisaurus pölypilvestään. Hevisaurus teksti on tehty kuitenkin sokerimassasta, jotta sen sai 3d kuvana kakun päälle erikseen. Sivut on vihreäksi värjättyä kermaa.

Kakun sisälle pääsi vaalea sokerikakkupohja ja väleistä löytyi valkosuklaamousse sekä mustikkamousse. Onnea Aleksi!!

Tämä mustikkapiirakka ei loistanut ulkonäöllään, mutta maullaan kyllä. Lähinnä halusin kokeilla jälleen "omalla" ohjeella erilaista täytettä. Kerkesin juuri ja juuri nappaamaan edes kuvan muistoksi itselleni ennen kuin vuoka olikin jo tyhjä. Täyte sisältää tällä kertaa käytännössä pelkkää rahkaa, niin tavallista kuin vaniljarahkaa, ripaus sokeria ja vanilliinisokeria, sekä 1 kananmuna. Niin ja tietysti kasa pakasteesta löydettyjä viime vuoden mustikoita.

Kakkukuva jäikin sitten ikuistamatta tällä kertaa. Kovasti mietin ennen kuin kuva lähti uuteen kotiin, että muistinko nyt varmasti kaiken..niin muistin tietysti tunteja eteenpäin, että niin, kuvan olisin voinut napata Hieman harmittaa. Tällä kertaa oli kyseessä Angry Birds -kuva, mutta eipä mahda mitään.

Mutta nyt muuta kuin hyvää kevättä kaikille!!! (vai talvea??)


#