Niin on aika taas rauhaisan joulun. Innokkaana olen saanut tehtyä laatikoita hiljalleen. Eilen valmistuivat maksalaatikot ja porkkanalaatikko. Tänään olisi vuorossa vielä perunalaatikoiden teko. Kinkku lähti hetki sitten leivinuuniin ja malttamattomana odotellaankin koirien kanssa kinkun paistumista cheeky

Mutta katsausta sillä välin viime viikkoihin taas.

Itsenäisyyspäivän vietin koirien Match Showssa ja sain osallistua hieman myyjäisiinkin. Päätinkin sitten tehdä paikalle Nougat-ruutuja. Tämä ohje on sovellettu Kinuskikissan sivuilta ja on niiiiin namia, nopea ja helppo tehdä, joten miksi ei. Kuulemma vain olisi pitänyt olla toinenkin pellillinen, koska tämä ainoa kasa meni heti. Toki kiva kuulla smiley


Joulukuussa on vietetty myös syntymäpäiviä. Ensimmäiset syntymäpäivänsä vietti Jami poika. Kakkuun toivottiin Angry Birdsejä ja sisälle mansikkamoussea.




Seuraavana päivänä olikin vuorossa ystäväni pojan 2-vuotissyntymäpäivät. Toiveena oli laktoositon, raikas ja tikru aiheinen kakku.



Täytyy tosin myöntää näin jälkeenpäin, että olisin voinut kyllä laittaa kakkuun hieman enemmän koristeita. Harmittaa jopa vähän, että kakku mielestäni jäi sittenkin näyttämään hieman aneemiselta sad Sisälle kuitenkin ujuttautuivat mustikkamousse vaniljaisen rahkan kaverina.

Koska jokainen vuosi alkaa mennä siihen, että pääosin hankitaan lahjoja vain lapsille (mikä ei huono ajatus) niin on kuitenkin mukavaa jollakin tapaa muistaa myös aikuisia. Päätinkin sitten muistaa siskoani ja äitiäni jollakin omatekoisella tavalla.
Päätinkin kokeilla kranssin tekoa. Paljon löytyykin googlettamalla miljoonittain ihania luomuksia pipari gransseista ja päätin kantaa korteni kekoon ja tehdä omanlaisen vinkkejä muilta lainaten.



Tässä yksi joululahjoista. Tosin viimeistely puuttuu tästäkin. Jonkin sortin sähkökatkos omassa päässä taas käynyt, etten ottanut sitten nauhan laiton jälkeen kuvaa kranssista. Joka tapauksessa, pyöritin kranssin ympärille vielä jouluista kangasnauhaa ja sen avulla tein pienen lenkin, jonka avulla kranssin voi laittaa halutessaan roikkumaan.
Mutta se onni toki vielä, että yksi kranssi on vielä valmistumaisillaan. Josko tästä sitten muistaisin ottaa aivan lopuksi kuvan.

Näillä taas eteenpäin...