Viime viikolla tein tosiaan kahtiin eri syntymäpäiville kakkuset ja molempiin oli kahdelle kakulle ja molemmille päiville. Tiukka aikataulu olikin loppuviikosta, mutta yllättävän keposasti siitäkin selvittiin.
Ensin oli vuorossa pojan syntymäpäivät ja käytännössä vapaat kädet sain kakkujen suhteen. Kunhan toisesta löytyy Hevisaurus teema ja toisesta Hämähäkkimies. Sen verran nyt tullut Hevisaurusta tehtyä pienen ajan sisään, että ajattelinkin välillä jättää perus kuvan maalauksen väliin. Toki vähän maalatakin piti. Halusin kuitenkin kakusta edes hieman klassisemman...toki tiedä sitten miellyttikö se syntymäpäiväsankaria kuinka paljon.

Tuloksena kuitenkin oli mansikkamousse täytteestä koostuva 10 hlö kakku
Sivuun tein raapan avulla hieman kuviointia ettei ihan sileäksi koko kakku jäänyt. Päällinen kuin sivutkin kakusta ovat kermaa.


Toinen kakku sai sitten enemmän pursotusta reunoilleen ja sisälleen tummasta suklaasta tehdyn moussen (joka muuten ei mielestäni ihan vakuuttanut ja jäi harmittamaan lopulta niin paljon että oli yöunetkin mennä sad) ja perusrahkaseos.

Kakun päällinen on vaahtokarkkimassaa pastaväreillä värjättynä ja samoin pienet hämähäkit. Hämähäkkimies myös vaahtokarkkimassaa mutta käsin maalattuna. Seitin pursotin Confetista hankkimallani siirappivärillä. Sivut tosiaan sitten kermaa. Niin ja kakku oli mitoitettu 30 hlö.

Sitten olikin vuorossa tytön syntymäpäivät. Teemoiksi toivottiin toiseen Angry Birds ja toiseen Little Pet Shop hahmoja ja nämä kolmiulotteisina. Lisäksi kakkujen piti olla laktoosittomat sekä jälkimmäiseen kakkuun haluttiin suklaata. Nämä toiveet hyvin pitkälti sitten antoivatkin suunnat kaikkiin näihin neljän kakun täytteisiin.
Ensimmäisenä nyt kuitenkin vihaisia lintuja a'la Sini


Tässäkin päällinen värjättyä vaahtokarkkimassaa ja lintuset sun muut rekvisiitat erimakuisista karkkimassoista valmistettuja. Njami muuten että ne on hyviä. Olisin voinut niitä pelkästään syödä. Mm. suklaanmakuista ja appelsiinin makuista (appelsiinin makuista tosin en tässä käyttänyt)... Paluu asiaan..."Ruohikko" hapsut on kermaa. Sivut ja hitusen päälläkin on kermaa.
Tässä vielä sivusta hieman kuvaa, joka yritti kovasti esittää pelissäkin olevaa maastoa.



Viimeinen kakku, ei tietenkään toki vähäisin oli tosiaan little pet shoppia. Näitä saikin sitten oikein hieman askarrella jotta näyttäisivät edes hieman malleiltaan wink

Päällinen ihanaa suussa sulavan vadelman makuista karkkimassaa (nami) ja sisällä suklaa-kerma-moussea ja aavistuksen vaniljaista rahkaa. Päälle painelin muottien avulla hieman kuviointia. Koristeet ovat vaahtokarkkimassaa / marsipaania / sokerimassaa. Mitä sitten sattuikin osumaan käsiin joko valmiiksi hyvässä värissä tai mitä oli sillä hetkellä tarjottavana värjäykseen cool