ja jälleen päivitysten aika. Nyt vain kun taas muistaa mitäpä kerkesinkään viimeksi tänne jo lataamaan.

No ainakin pari viikkoa sitten tein pojan syntymäpäiviin teema kakun. Sankari kuulemma tykkää hirmuisesti Mikki Hiirestä, joten niin päätimme että kakustakin tulee Mikki Hiiri.

Sisälle täytteeksi laitettiin valkosuklaa mousse ja mustikkamousse.

Pari päivää myöhemmin sain aivan hirmuisen himo toscakakkuun. Mutta sitten ei kaapista löytynytkään enää mantelilastuja joten piti hieman soveltaa. Löytyi kuitenkin hieman kokonaisia manteleita ja hieman hasselpähkinärouhetta. Niinpä päällinen tulikin sitten niistä.


Ollaan miehen kanssa viime aikoina innostuttu leipomaan ties minkälaisia sämpylöitä. Niitä sitten onkin tullut tehtyä...tai ennemmin isäntä niitä meillä on viime aikoina tehnyt. Itse sitten päätinkin kokeilla välillä hieman erilaista ja päätin tehdä seuraavalle päivälle ficaccia leipää. Tämän ohjeen poiminkin suoraan Kinuskikissan sivuilta, ja hyvää kyllä tuli :)


Eilen sitten olikin parin ystävän tilaaman kakun vuoro. Ensimmäinen kakku pyydettiin 30-vuotissyntymäpäiville. Sankari harrastaa futista ja kannattaa erityisesti Barcelonan joukkuetta. Sankari vaimo sitten keksikin, josko kakusta tehtäisiin lempi joukkueen pelipaita.

Kakkuun tuli persikkapaloja sekä valkosuklaamoussea. Päällinen vaahtokarkkimassaa.

Ja koska nyt on Halloween aika, niin toinen ystäväni olikin päättänyt pitää ystäville halloween juhlat. Juhliin tällä kertaa haluttiinkin teemaan sopiva kakku. Vaatimuksena sitten olikin hirrrrrveä kakku. Muutoin sain täysin vapaat kädet. Niinpä siitä sitten kehkeytyi suklainen kakku. Pohja on siis tumma, suklainen kakkupohja...joka kieltämättä näytti niin herkulliselta että aion jatkossakin näin kakkuja tehdä. Harmi etten tosin tullut siitä ottaneeksi kuvaa, mutta ensi kerralla sitten ;)
Sisälle kakkuun pääsi Nutella pähkinälevitettä sekä pähkinärouhe mousse. Nämä ideat pääosin myös Kinuskissan sivuilta, mutta tällä kertaa pienin muutoksin. Mousseen laitoin hieman vähemmän rouhetta kuin ohjeessa, lisäsin kerman määrää selä laitoin mukaan tuorejuustoa. Saa nähdä mitä makuraati moisesta tuumii. Tuomio tultaneen jälkikäteen. Niin ja kuva kakusta tietysti tässä