kylmää...
Menihän siinä taas 21.pvä että sain aikaa alkaa tekemään täällä edellisen kirjoituksen jälkeen jotain.
Sain sentään suurimman osan kuvista siirrettyä tänne takaisin. Nyt sitten onkin kerääntynyt uusia kuvia jonkin verran ja pitäisi nekin saada johonkin lähes selkeään järjestykseen...hmm...kuinkahan sekin mahtaa onnistua.

Noh, kesän aikana oli ainakin useammat syntymäpäivät joihin kakkuja tuli tehtyä.
Mm. toiveena oli leijona kakku...joka sitten leipojan käsissä pystyi muuttumaan erinomaisesti siiliksi. Vai näyttääkö tämä jonkun mielestä muka leijonalta???


Seuraavat syntymäpäivät olikin pienellä pojalla. Suuri hetki siis kun tuli täyteen yksi vuosi!!!



Äkkiseltään tähän kakkuun olin tyytyväinen, kunnes......pallon alle olisi tullut laittaa ehdottomasti tukea. Pallo olikin alkanut myöhemmin painumaan kakun sisälle. Toiseksi...klassinen virhe TAAS leipojalla. Sivuille olisi tietysti pitänyt levittää kerros kermaa ja vasta sitten tehdä päälle pursotukset. Vaan tämäpä sitten ja meni oikaisemaan. Tuloksena siis hieman epäsiistit reunat...Mitähän vielä. Noh, tietysti itse kakku hieman päästi nestettä. Tämä toki ei ollut vain tämän kakun ongelma vaan tätä tapahtunut usein, varsinkin kun yhdistetään massa ja kerma..ne eivät ole yhdessä kovinkaan toimivia. Eli massan alla on kyllä kreemi, mutta pursotukset osuu hieman kakun päällä massan kanssa yhteen, joka aiheuttaa kostumista ja valumista sad Noh, maku sentään kelpasi tässä kakussa..jota en edes tähän hätään muista.

Niin ja olihan jalkapallokentällä tämäkin kaveri....ihan liian pieni kakun kokoon nähden. Eli jos summataan lopputulos. Eipä tässä kakussa oikein mitään hyvää ollutkaan.

Ja sitten eteenpäin...

Sitten vietettiin toisen pojan syntymäpäiviä. Tällä kertaa aiheena olikin Autot ja Marttihan se sinne piti sitten kakkua saada komistamaan.


Jälleen pojan syntymäpäiviä vieteltiin...aiheena luonto, eläimet, jotain pienelle miehelle kivaa.


Tämä kuva oli ensimmäinen valmiista kakusta....jonka jälkeen päätin vielä fiksailla joten..

Jotenkin näytti paremmalta kun pururata tulikin kiinni asti asfalttiin (tämä alunperin mieheni idea siis). Lopulta viime hetken pyyntö tuli, että kakkuun haluttaisiin mukaan jackrussellinterreri joita perheessä asustaa, niinpä..

kakkuun saatiin hieman sekarotuinen jackrussellinterrieri. Pahoittelut vaan kasvattajalle wink

Sitten jottei teema liikaa muuttuisi...tein vaihteeksi täytekakun pojan syntymäpäiville cheeky Voisi jopa alkaa luulla etten tunne kuin perheitä, joissa on poikalapsia, hiihihi.



Lenni poika täytti komeat 3v ja suuri hulluus autoja kohtaan kun on, niin kakkukin sen mukainen. Koristeluun ja ulkonäköön olin tällä kertaa tyytyväinen. Kakkukin pysyi jopa hyvin kasassa. Mutta maku...menin hölmö laittamaan Lemon Curd tahnaa tähän ja päärynöitä. Ei sitten ollut mikään mairitteleva yhdistelmä. Ainakaan omaan makuuni ei sopinut vaan oli aivan liian äklö.
Samoihin synttäreihin lähti myös kinkkuvoileipäkakku, josta kuva onkin nyt jossakin hukassa. Josko sitten myöhemmin.

Sitten en ole aivan varma, mutta olisiko seuraavaksi alkukesästä vietetty meidän teinin rippijuhlia. Kakkuna olikin gluteeniton rippikakku, mansikkamoussella ja valkosuklaa täytteillä. Päälle kokeilin karkinmakuisesta massasta tehdä koristeet ja kakku on päällystetty valkosuklaan makuisella massalla. Tuota karkin makuista aion kyllä vastedes kokeilla uudestaan. Oli super hyvää nimittäin.



Elokuussa olikin aika kastaa rakas poikamme eli vietimme ristiäisiä. Saman kuun aikana esikoiseni täytti 4-vuotta, joten päätimmekin juhlistaa samalla kertaa niitäkin.


Ja molemmille tietysti oma kakku. Molemmissa kermakuorrutukset. Okan kakussa valkosuklaa-mustikka ja Iinan Hello Kitty kakussa mandariini-vanilja ja valkosuklaa täytteet.


Syyskuussa sitten olikin aika kokeilla mihin rahkeet riittää. Sain onneksi kummipoikani äidin mukaan kakkutalkoisiin ja niinpä saimme aikaan tehtyä 7 kakkua *muoks* kakkuja muuten taisikin olla 9 kappaletta, hyvä että muut muistaa paremmin wink. Kakuissa täytteenä oli mansikkamousse ja kuorrutteena kerma-rahka seos.
Tässä vielä kakun päällä oleva koriste. Onnea Hääparille vielä kerran!! heart


Lisäksi muutamia muita kakkukuvia.











Tässä nyt kasa kuvia näin alkuun. Pian huomaan että iso kasa kuvia on edelleen tänne lisäämättä, mutta pikkuhiljaa. Johan tässäkin on sujuvasti taas muutama tunti hurtahtanut.
Jos ensi kerralla saisin aikaan lisäillä taasen vanhempia kuvia vuosien varrelta, kakkukuvia ja muutama muu kakku mitä tämän vuoden aikana on tullut tehtyä.

Palataan!!! Nyt takan lämmitykseen cool