Niin on jälleen juhlittu rakkaan tyttäreni syntymäpäiviä, sniif. Kyllä se vaan aina laittaa muistelemaan menneitä, kuinka tytär vasta syntyi ja nyt neiti täytti 5-vuotta ja pohtii elämän menoja.

Niinpä on myös syntymäpäiväkakun aihettakin pohdittu. Milloin haluttiin prinsessa-kakku, milloin Robiniin liittyvä kakku, ehkä jotain eläintä...no, neiti sitten päätyikin Duudsoneihin!!!! :O Kyllä! Täytyy myöntää että hetken mammalla heitti tyhjää päässä. Kakulle siis aihe Duudson ja Jarppi..tai ainakin Jarpin peukalo. Hetken olinkin varma että kehitän kakun päälle nyrkin jossa poikki mennyt peukalo. Alkoin vaan vähän mietityttämään meneekö jo vähän överiksi. Lopulta neiti halusi mukaan myös Jukan..ja itseasiassa kaikki eli HP:n ja Jarnon myös. Eipä sitten muuta kuin Jarppia ja Jukkaan tekemään. Laaduntarkkailija muistikin jatkuvasti nököttää vieressä ja varmistaa että niistä tulee kun HÄN haluaa. Jarpille pitikin sitten tehdä vatsan alueelle kuuluisa tikkataulu ja vielä moneen kertaan muistutettiin, "Älä tee toiseen käteen peukkua!!!" Jukan kohdalla päähän piti lisätä silinteri. Niin ja Jarpin ja Jukan nimet pitää myös lukea kakussa...vai niin.

No nämä sitten tehtiin ja kaikesta huolimatta menin ja lisäsin edes epämääräisen tyttäreni nimen ja numeron 5 kakkuun. Meni läpi..huh.

*muoks* niin piti vielä lisätä..kun sain Jarpin ensimmäisenä valmiiksi, neiti ilmoitti että Jarppi ja Jukka kyllä riittää..kestää liian kauan. Just, kiitti.

IMG_7398-normal.jpg

IMG_7396-normal.jpgIMG_7395-normal.jpg

Sisälle kakkuun oli ehdoton mansikka. Siispä tuttu mansikkamousse kakun sisällä. Lisänä, että kakku oli laktoositon.

Ja koska kerrankin kakku jota pääsen varmasti maistelemaan, niinpä kakusta sitten yllättäen taas tulikin hieman kokeilukakku. Tilasin nimittäin jo aikoja sitten Ullan Unelmista suklaa sprayn. Nyt sitten se osuikin käteeni muutama päivä takaperin ja päätin testata sitä kakun päällä. Vähän se mietitytti josko ei maistukaan makoisalle, joten päätin kakun reunat vuorata perinteisellä kermalla/pursotuksilla ja päällisen srayata. Maku mielestäni oli kyllä hyvä! Spray ei tosin ollut mitään siisteintä hommaa sprayata kakun päälle mutta nopeaa ja helppoa!! Suosittelen!