Niin meni kesäkin ja saapui syksy. Kirjoitusten kuin kuvien puolesta on ollut hiljaista. Ensin kaatui Vuodatuksen palvelin ja sen jälkeen hävisi kaikki kuvat frown Samalla katosi sivujen inspiraatio blogin ylläpitoon. Tietysti omalla kohdallani positiivista on, etten ole blogia juuri kauan pitänyt joten kuviakaan ei hirveästi ole kerennyt ilmaantua. Jotenkin vaan ei ole aikaan saanut päivitellä tänne juuri mitään.

Kesään kuitenkin mahtui jos jonkin näköistä tapahtumaan. Sain maailman ihastuttavimman prinssin kesäkuussa, jolla nyt onkin jo ikää 3kk (mihin sekin aika mahtoi kulua laugh), sen jälkeen vietimme tytärpuoleni rippijuhlia, sitten kolkuttikin oveen prinssin ristiäiset ja samalla vietimmekin esikoiseni 4-vuotissyntymäpäivää. Loppukesään tai pikemminkin syksyn alkuun pääsimme vielä viettämään äitini 60-vuotissyntymäpäivää ja samalla äitini ja pitkäaikaisen miesystävän vihkiäisiä!! Siinä sitten ohella onkin tullut tehtyä kakkuja ja kakkukuvia niin omiin kuin vieraiden juhliin. Ja vielä ihmettelen miten aika on kulunut niin nopeasti cool

Mutta josko nyt taas saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja alkaisin kokoamaan sivuja jälleen kasaan. Samalla lataisin takaisin vanhat kuvat niin saisi vanhatkin tekstit hieman kuvaa kylkiäisiksi kuin pelkkää tylsää mustaa tekstiä.

Oikein hyvää syksyä nyt kuitenkin kaikille. Jäädään odottamaan kuinka aikaan saava tulenkaan olemaan yes