..ja hieman hölmömpi kirjoittaja smiley
Eilen illalla nimittäin kirjoittelin pitkät löpinät tänne tyytyväisenä, kunnes...viisaana tyttönä sitten näppäsin jotakin näppäintä ja kas kummaa. Kaikki oli kadonneet sad Noh, aina ei voi voittaa.

Aloittakaamme siis alusta. Tälle viikolle oli vuorossa kahdet eri syntymäpäivät.
Molempiin hyvällä tuurilla toivottiin valkosuklaa- ja mustikkamoussea. Olipahan näppärä tehdäkin kaksi eri kakkua samoilla aineksilla. Nopeutti kummasti.

Ensin aloiteltiin Disney aiheella eli Minni hiiren pää oli pienen neidin toiveissa kun Minni hiiri äidin mukaan niin ihana.

(kuva sitten hienon varjon kera)
Koska kakusta ei haluttu mitään hirmuisen makeaa, mutta kuitenkin se pitäisi hienon näköiseksi ja ennen kaikkea tunnistettavaksi saada niin piti hetki pohtia. Täyttämisen jälkeen huomasin, että sulatettua valkosuklaata jäi hieman yli. Mitähän sille tekisin.....no aloin sitä lorottelemaan kakun päälle. Valkosuklaa kun sopivasti luonnovalkoiseen vivahtava niin sehän menisi mainiosti ihon väristä. Sitten vielä fiksuna tyttönä lorautin kaikki loput suklaat kakun pintaan kerralla...no johan viisaampikin tajuaa kuinka siinä käy kun kylmän kakun päälle sen lorautat. No sehän kohmettuu lähes heti. Niinpä kakun pinnan sainkin todella upeaksi kokkareiseksi. Eli ennen kaikkea onnistunut suoritus sad No ei muuta kuin hieman lisää sokolaatia sulattamaan ja tavaraa tällä kertaa hieman kerrallaan päälle. Kyllähän se siitä sitten, mutta eipä siitä kauniin sileää saanut enää mitenkään. Amatööri.
Toki seuraavaksi alkoi mietityttämään että onkohan tämä enää kovin "ei liian makea" versio kun suklaata lorautettu sen verran innokkaasti ja varmaan niin paksuksi ettei kakkua saa edes leikattua.
Sivuille sipaisin kuitenkin kermaa sileänä ja lopuksi vielä hieman pursotuksia. Päällä mustat osuuden vaahtokarkkimassaa.

Seuraavaksi siirryttiin Legojen puolelle. Pääsin minäkin viimein tutustumaan näihin Ninjagoihin (ennen googlettamista olisin voinut vannoa että ne päästä keksitty juttu). Näitä kakkuja on tullutkin nähtyä kyllä ja viimein pääsin itsekin kokeilemaan. Täytyy myöntää että tämä hyvinkin yksinkertainen ja nopea tehdä. Olisihan se ollut kyllä kiva tehdä vaikka hieman erilaisempi kakku, mutta toivottiin kyllä ihan tätä päätä (kunhan siis yritän nyt vain selitellä).

Tällainen siitäkin sitten tuli. Mikä parasta, tästähän myös kaipailtiin ei niin makeaa-kakkua. Tuon määrän vaahtokarkkimassaa päällä varmasti toteutui taas tämäkin toive ala-arvoisesti wink

Mutta tällaista tällä kertaa. Sitten tuleekin ainakin tällaisten kakkujen puolesta hetken hiljaisuus. Kuukauden päivät pitäisi nyt tiukasti keskittyä koulun maailmaan ja saattaa opinnäytetyö päätökseen ja vaikkapa mielellään valmistua. Josko sitten taas palaisin takaisin kakkumaailmaan kunnolla.

Siihen asti, leivonta intoa jokaiseen kotiin yes