Samalla teemalla jatketaan. Ja aivan kuten viimeksi mainitsin, tämän viikonlopun aikana oli vuorossa kummipojan syntymäpäivät sekä erään tuttuni lapsen syntymäpäivät. Näihin sitten tietysti tarvitsimme kakut!!

Kummipoika ilmoitti, että haluaisi Turtleseille oman linnan. Tästä käytännössä ajatukseni oli, että yritän saada aikaan jonkinlaisen linnan jonka halutessaan voi "koristella" omin leluin sitten kahvipöydässä. Vieraita juhlistamaan oli tulossa useampi, joka tietysti oli juurikin hyvä kakun suhteen.

IMG_7539-normal.jpg

Täytyy kyllä myöntää että kuva on hieman tylsä tästä kakusta. Itse kakkuakin kun pääsin maistelemaan vasta tilanteessa, jossa kakkua oli jo reilummin maisteltu niin parempi kuvakin jäi sitten saamatta :( Kakku oli joka tapauksessa mitoitettu noin 40 hlölle. Täyte oli mansikkainen mousse laktoosittomana. Päällinen koko kakussa on sokerimassaa. Tornit ovat Wiltonin omaa settiä joihin lisäsin sokerimassat.

Vanha tuttuni otti minuun muutama viikko sitten yhteyttä, koska halusi tyttärelleen kerrankin hieman "erilaisen" kakun. Teemaksi haluttiin Hello Kitty ja täytteessä ajatus mansikkaa ja laktoosittomana. Koska nämä kakut valmistin samaan aikaan, oli samaa täytettä sitten helppo laittaakin molempiin kakkuihin. Tämä kakku oli mitoitettu noin 15hlölle. Kakusta en kuitenkaan halunnut mitään hirveän makeaa. En yhtään tiennyt minkä ikäisistä vieraat tulisivat koostumaan, joten halusin jokaiseen makuun sopivamman kakun.

IMG_7548-normal.jpg

Päällinen ja koristeet ovat sokerimassaa ja kakun reunat laktoositonta kermaa.